RESERVA YA

animacion
miniclub3

El miniclub d l’hotel Marinada està pensat per a nens de 4 a 12 anys. En disposa d’una piscina de boles per a que els més petits gaudeixin. A l’exterior, plegat a les piscines, hi ha un petit parc infantil. El programa d’animació es basa en activitats, com  manualitats, tallers de pintura, karaoke, maquillatge infantil, wii, películes, jocs de taula, etc.

ricky

L’hotel Marinada té una gran varietat d’activitats per a adults com són els torneigs de ping-pong, mini-golf, billar, petanca, dards, jocs de taula, bingo, zumba, aquagym… entre altres.

animacion ninos

Al nostre hotel familiar, els nens són els més mimats. Per això, disposem d’un variat programa d’animació. A banda del miniclub, els animadors organitzen diferent jocs com gimcanes, torneigs de dards, ping-pong, wii, etc. Els nens preparen espectàcles, es maquillen i creen les seves disfreces.

payaso enrico

El pallaso Enrico ens visita cada setmana amb el seu divertit espectàcle tant per a nens com per a adults. A més, els nostres animadors pinten cares just abans del show. Una vegada a la setmana, comptem amb un espectàcle molt entretingut, el circ, que deixarà els més petits (i no tan petits) impressionats.

magia show

Cada nit, gaudeix d’un espectàcle diferent:

 

KARAOKE

FLAMENCO

MAGIA

SALTIMBANQUI

MALABARISTA

RICKY SHOW

MÚSICA EN VIU

 

Totes les nits, abans del show, vine a ballar amb nosaltres a la mini-disco. També fem entrega dels diplomes als guanyadors de les activitats fetes durant el dia.

rufus

Rufus, la nostra mascota, cada dia passetja per l’hotel buscant amics per fer-se fotos amb ell. Impossible no trepitjar-s’hi amb ell.