RESERVA YA

home5
Salou12.95713i

Salou és una ciutat costera que té diverses platges i cales de sorra fina, amb aigües transparents i de escasa profunditat. En definitiva, platges en les cuals el sol, l’aigua i la tranquilitat són els elements fonamentals per al turista.

 

A salou, les platges més extenses les trobaràs integrades a la zona urbana, amb accessos adaptats i amb tots els serveis. També hi trobaràs a recer de penya-segats i  boscos de pins, més tranquil·les i allunyades.

platja ponent

Aquesta platja té 1100 metres de longitud. Normalment, el nivel d’ocupació es alt. És una platja urbana, envoltada pel passeig marítim, de sorra fina i daurada. La platja de Ponent està guardonada amb la “Q” de qualitat turística 2015.

platja llevant

Platja de sorra fina. És la més gran i llarga de les platges de Salou. També hi oneja la bandera “Q” de Qualitat otorgada per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Aquesta platja es pot recórrer seguint el passeig marítim Jaume I, traçat paral·lelament a ella.

capellans

Petita platja de suau pendent i de poca profunditat en las seves aigües. Està situada en un núcli urbà, limitada per penya-segats naturals. La platja dels Capellans va estat guardonada amb bandera blava al 2014. En disposa d’una gran quantitat de serveis i instal·lacions així com una zona reservada per a esports aquàtics

platja llarga

És la platja de major extensió de totes les platges de la zona de Cap Salou. És una platja de gran bellesa natural envoltada per pins i natura.

llenguadets

Cala de sorra fina situada a un bonic racó on només es pot accedir a peu pel Camí de Ronda que porta al Far de Salou o bé, pel carrer  Torrassa.

penya tallada

La cala Penya Tallada és una cala situada al costat de la Punta Roja. N’és coneguda per les seves peculiars formacions de roques a un costat de la cala. Hi es veu una roca prima que s’alça gairebé verticalment.

cala font

Cala Font és una cala flanquejada per roques, de tranquil·les i cristal·lines aigües que permeten als visitants practicar-hi snorkel i gaudir de les espècies animals que habiten al fons marí.

crancs

Aquesta bonica cala està situada en una altíssima penya coberta per masses rocoses poblades de vegetació.

Salou_Cala_Vinya

Cala també coneguda com Cala Pinetell, a Cap Salou. És una cala on es pot distingir la combinació d’un paisatge de pins típic del Mediterráni amb un paisatge tropical, envoltat de palmeres.